Visie en werkwijze

Coaching helpt kinderen, jongeren en volwassenen om met hun talenten en kwaliteiten weer in hun kracht te komen en veerkracht te ontwikkelen. 

Volwassenen

Als coach wil ik je helpen met bewustwording en authenticiteit. Meer bewust worden van wie we werkelijk zijn. Meer bewust worden van de problemen die we tegenkomen in het leven, wat de oorzaak hiervan is en hoe deze op te lossen. Meer bewust worden van ons verleden en de invloed hiervan op het heden. Meer bewust worden van de relaties die we aangaan met anderen en hoe ons gedrag onszelf, en ieder ander, beïnvloedt. Jij bent de auteur!

Wees de auteur van je eigen leven!
Ik wil…ik word…IK BEN! 

Kinderen en jongeren

Veel methodieken in de begeleiding van volwassenen zoals o.a. taal zijn minder of niet bruikbaar in het werken met kinderen en jongeren. Zij vragen een andere taal, een doe-taal, een voel-taal, een speeltaal, een woordeloze taal, …
Spelletjes, verkleedmateriaal, poppetjes en muziekinstrumenten zijn ideale tools om tot de kern te komen. Ik werk met technieken uit de muziektherapie, psychodrama, NLP, oplossingsgericht coachen en de innerlijke familie.
Ik geef ook workshops in kleine groepen rond faalangst en sociale onzekerheid. Het werken in groep bevordert VEERkracht en sociale WEERbaarheid, het goed voelen in hun vel. 

Wanneer schakel ik een kindercoach in? Lees hier meer.